Analisten verwachten over 2020 stijgende omzet Tesla Motors

De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 30,13 miljard dollar. Dit is fors meer dan de omzet over 2019 toen het concern 24,58 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Tesla Motors in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyses

Tesla Duiven ©

Tesla
Tesla


Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 1,96 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 1,75 dollar verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op een forse 243,38 te liggen.

Analisten rekenen er niet op dat Tesla Motors dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividendrendement van de automobielproducenten ligt op een magere 0,43 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Tesla Motors's beurswaarde 367,58 miljard dollar. Het aandeel Tesla Motors was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel Tesla Motors maar liefst 770 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 48 en de 502 dollar.

Historische beurskoersen Tesla Motors

aandelenanalyses teslamotors

Klikt u hier voor dividend aandeel Tesla Motors. Het aandeel sloot maandag op 425,92 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.