Analisten verwachten over 2020 dalende omzet GameStop

Over 2020 komt de omzet volgens de analisten uit op 5,53 miljard dollar. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2019 toen het concern 6,47 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten GameStop in beeld plus taxaties 2020

koersgrafieken

Onderaan de streep rekenen de meeste analisten op een nettoverlies van 141 miljoen dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een verlies per aandeel van 2,11 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op -6,39.

De consensus van de analisten luidt dat GameStop geen dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividendrendement van de entertainmentsector ligt op een magere 0,2 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt GameStop's totale beurswaarde 1,38 miljard dollar. Het aandeel GameStop was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel GameStop maar liefst 167 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 3 en de 14 dollar.

Historische koersen GameStop

koersgrafieken gamestop

Klikt u hier voor dividend aandeel GameStop. Het aandeel sloot maandag op 13,49 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.