Omzetstijging Williams-Sonoma aldus consensus analisten

Morgen komt het Amerikaanse Williams Companies-Sonoma met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Over 2020 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 6,08 miljard dollar. Dit is licht meer dan de omzet over 2019 toen de omzet 5,9 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Williams Companies-Sonoma in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyse

De meeste analisten gaan voor 2020 uit van een nettowinst van 374 miljoen dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 4,82 dollar over. De koerswinstverhouding komt zodoende op 20,59 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,97 dollar. Het dividendrendement van Williams Companies-Sonoma ligt hiermee op 1,98 procent. Het doorsnee dividendrendement van de handelssector ligt op een nihile 0,35 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Williams Companies-Sonoma's marktkapitalisatie 7,82 miljard dollar. Het aandeel Williams Companies-Sonoma was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Williams Companies-Sonoma maar liefst 51 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 26 en de 102 dollar.

Historische koersen Williams Companies-Sonoma afgelopen 10 jaar

aandelenanalyse williams-sonoma

Klikt u hier voor dividend aandeel Williams-Sonoma. Het aandeel sloot maandag op 99,26 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.