Analisten gaan uit van superjaar voor Beiersdorf

Morgen komt het Duitse Beiersdorf met haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten. Op basis van de analistenschattingen zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 7,02 miljard euro. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 6,75 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Beiersdorf in beeld plus taxaties 2017

financiele analyse

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 758 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 3,32 euro verwacht. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 27,44 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,71 cent. Het dividendrendement van Beiersdorf ligt hiermee op 0,78 procent. Het doorsnee dividendrendement van de gezondheidsproducten- en dienstensector ligt op een nihile 0,20 procent.

Laatste koersdoelen rond de 106 euro

De laatste 3 adviezen voor het gezondheidsbedrijf zijn afkomstig van Credit Suisse , Goldman Sachs en M.M. Warburg & Co..

Beiersdorf 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 20,66 miljard euro.

Om 11.07 stond het aandeel 0,42 procent lager op 91,1 euro.

Historische koersen Beiersdorf afgelopen 10 jaar

financiele analyse beiersdorf

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.