Aandeel Asseco Poland aan kop qua Poolse dividendaandelen

Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Asseco Poland nu één van de hoogste dividendrendementen van de Poolse beurs.

De consensus van het dividend ligt op 2,9 zloty per aandeel. Asseco Poland 's dividendrendement komt neer op 6,31 procent. Het doorsnee dividendrendement van de softwaresector ligt op een nihile 0,14 procent.

Historische dividendrendementen Asseco Poland

Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 8,49 miljard zloty. De omzet zou volgens de analisten dit jaar zodoende het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2016 toen het concern 7,93 miljard zloty verdiende.

Historische omzetten en resultaten Asseco Poland in beeld plus taxaties 2017

aandelenanalyses

De analisten rekenen voor 2017 op een nettowinst van 326 miljoen zloty. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 3,85 zloty over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 11,94 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Asseco Poland ' momenteel circa 3,81 miljard zloty.

Historische koersen Asseco Poland voorbije 10 jaar

aandelenanalyses assecopoland

Het aandeel staat om 10.00 0,07 procent lager op 45,96 zloty.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.