Analisten verwachten over 2019 stijgende omzet ThyssenKrupp

Morgen komt het Duitse ThyssenKrupp met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2019 komt de omzet volgens de analisten uit op 41,26 miljard euro. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2018 toen de omzet 34,78 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten ThyssenKrupp in beeld plus taxaties 2019

historische koersen

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 138 miljoen euro. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 29 cent over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 46 uit.

De consensus van het dividend ligt op 0,14 cent per aandeel. ThyssenKrupp's dividendrendement komt hiermee op 1,05 procent te liggen. Het gemiddelde dividend van de metaalproducenten ligt op een prima 2 procent.

Laatste koersdoelen rond de 13 euro

Barclays, Citigroup en Macquarie Research gaven onlangs beleggingsadviezen voor het aandeel.

ThyssenKrupp's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 8,3 miljard euro. Het aandeel ThyssenKrupp bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf november vorig jaar staat het aandeel ThyssenKrupp 14 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 9 en de 17 euro.

Historische koersen ThyssenKrupp

historische koersen thyssenkrupp

Klikt u hier voor dividend aandeel ThyssenKrupp. Om 11.00 staat het aandeel 1,61 procent lager op 13,34 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.