Analisten verwachten over 2021 stijgende omzet ThyssenKrupp

ThyssenKrupp gaat morgen haar cijfers over het voorbije kwartaal bekend maken. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit Essen op 32.84 miljard euro. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2020 toen de omzet 28.9 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten ThyssenKrupp in beeld plus taxaties 2020

fundamantele data

Thyssenkrupp Campus Essen ©

Thyssenkrupp
Thyssenkrupp


De meeste analisten rekenen voor 2021 op een nettoverlies van 302 miljoen euro. Over dit jaar ligt de consensus van ThyssenKrupp 's resultaat per aandeel op een verlies van 53 cent. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op -21.49.

Analisten gaan er niet van uit dat het bedrijf over dit jaar dividenden uit zal gaan keren. Gemiddeld levert een aandeel in de metaalproducenten levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 1.79 procent op.

Laatste taxaties rond de 14 euro

De meest recente adviezen voor het metaalbedrijf zijn afkomstig van Baader Bank, Jefferies & Co. en Morgan Stanley .

De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 7.09 miljard euro. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds mei vorig jaar staat het aandeel maar liefst 116 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 4 en de 12 euro.

Historische beurskoersen ThyssenKrupp

fundamantele data thyssenkrupp

Om 10.19 koerst het aandeel 2.06 procent hoger op 11.39 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.