Analisten: dit jaar beste jaar ooit voor Jungheinrich

Jungheinrich gaat morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. Gezien de de analistenconsensus zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over 2017 komt de omzet volgens de analisten uit op 3,38 miljard euro. De verwachting van de omzet zou voor het bedrijf een recordomzet betekenen. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 3,08 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Jungheinrich in beeld plus taxaties 2017

fundmantele data

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 172 miljoen euro. Over dit jaar ligt de consensus van Jungheinrich 's resultaat per aandeel op een winst van 1,69 euro. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 20,07.

Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 0,49 cent. Jungheinrich 's dividendrendement ligt dus op 1,45 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de industriële bouwkundige bedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 0,62 procent op.

Meest recente koersdoelen rond de 31 euro

De laatste 3 adviezen voor het industriële bouwkundige bedrijf zijn afkomstig van Commerzbank, Baader Bank en Berenberg.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Jungheinrich 's marktkapitalisatie 1,63 miljard euro.

Om 9.34 staat het aandeel 0,29 procent hoger op 33,91 euro.

Historische beurskoersen Jungheinrich

fundmantele data jungheinrich

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.