Analistenkorps rekent op omzetgroei Juniper Networks

Morgen presenteert het Amerikaanse bedrijf Juniper Networks haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 5,24 miljard dollar. De omzet zou volgens de analistenconsensus dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 4,86 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Juniper Networks in beeld plus taxaties 2017

beurskoers

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 860 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analistenconsensus een winst per aandeel van 2,23 dollar over. Op basis hiervan komt de koers/winstverhouding op 13,48 te liggen.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 0,41 cent. Juniper Networks 's dividendrendement komt hiermee uit op 1,36 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de hardwareproducenten ligt op een magere 1,32 procent.

Laatste koersdoelen rond de 28 dollar

De laatste 3 adviezen voor de producent van hardware zijn afkomstig van Barclays , Cowen and Company en Deutsche Bank.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen op de beurs(zen) bedraagt Juniper Networks 's marktkapitalisatie 11,55 miljard dollar.

Het aandeel sloot vrijdag op 30,07 dollar.

Historische koersen Juniper Networks van 2007 tot 2017

beurskoers junipernetworks

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.