Analisten: dit jaar beste jaar ooit voor Beiersdorf

Beiersdorf zal morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van Beiersdorf over dit jaar komt uit op 7,12 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. De totale omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 6,69 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Beiersdorf in beeld plus taxaties 2016

financiele analyse

De analisten rekenen voor 2016 op een recordnettowinst van 760 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 3,34 euro verwacht. Op basis hiervan komt de koers/winstverhouding op 27,07 te liggen.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 0,71 cent. Het dividendrendement ligt zodoende op 0,79 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de gezondheidsproducten- en diensten ligt op een zeker aantrekkelijke 3,27 procent.

Laatste taxaties rond de 92 euro

Baader Bank, Helvea Baader en Goldman Sachs gaven onlangs adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Beiersdorf 's marktkapitalisatie 20,51 miljard euro.

Om 9.35 staat het aandeel 0,06 procent hoger op 90,41 euro.

Historische koersen Beiersdorf

financiele analyse beiersdorf

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.