Travis Perkins op recordjacht aldus analisten

Fors dividend Travis Perkins

Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Travis Perkins nu één van de hoogste dividendrendementen van de Engelse beurs.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 46 GBp. Het dividendrendement van Travis Perkins ligt hiermee op 3,02 procent. Het gemiddelde dividend van de constructiebedrijven ligt op een prima 2,38 procent.

Dividendrendementen Travis Perkins

Morgen presenteert het Engelse bedrijf Travis Perkins haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistenverwachtingen zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van Travis Perkins over dit jaar komt uit op 6,17 miljard GBp. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2015 toen de omzet 5,94 miljard GBp bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Travis Perkins in beeld plus taxaties 2016

koersdata

De analisten rekenen voor 2016 op een recordnettowinst van 302 miljoen GBp. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 120 GBp. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 12,68.

Laatste taxaties rond de 1752 GBp

Travis Perkins wordt door 13 analisten gevolgd (alleen op basis van fundamentele analyse). Het gemiddelde van de uitstaande koersdoelen voor het aandeel staat op 1815,6 GBp. Dit is ruim 20 procent meer dan de huidige beurskoers van 1522 GBp.

Deutsche Bank, Jefferies & Co. en Credit Suisse gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Travis Perkins 's marktkapitalisatie nu 378,53 miljard GBp.

Om 10.41 staat het aandeel 0 procent lager op 1522 GBp.

Koershistorie Travis Perkins 2007-2017

koersdata travisperkins

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.