Syntel Inc in top Amerikaanse dividendaandelen

Fors dividend Syntel Inc

Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Syntel Inc nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs.

Ondanks het verwachte verlies zal het bedrijf waarschijnlijk wel een dividend uitkeren. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 14,98 dollar. Het dividendrendement komt hiermee op 66,52 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de IT-bedrijven ligt op een nihile 1,90 procent.

Morgen komt het Amerikaanse bedrijf met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 964,64 miljoen dollar. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 968,61 miljoen dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Syntel Inc in beeld plus taxaties 2016

historical prices

De analisten rekenen voor 2016 op een nettoverlies van 55 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een verlies per aandeel van 71 cent over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op -31,72 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Syntel Inc's marktkapitalisatie 1,89 miljard dollar.

Het aandeel sloot dinsdag op 22,52 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.