Altri nu bij één de hoogste dividendrendementen in Portugal

Fors dividend Altri

Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Altri nu één van de hoogste dividendrendementen van de Portugese beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,25 cent. Het dividendrendement ligt zodoende op 8,17 procent. Het gemiddelde dividend van de gediversifieerde industriele bedrijven ligt op een prima 1,93 procent.

Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 611 miljoen euro. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 664,34 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Altri in beeld plus taxaties 2016

<a href='/aandeel/666-altri'> Altri </a>

De analisten rekenen voor 2016 op een nettowinst van 80 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 36 cent over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 8,5 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen op de beurs(zen) bedraagt Altri 's marktkapitalisatie 628,52 miljoen euro.

Het aandeel sloot vrijdag op 3,06 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.