Fors dividend Brunel

Fors dividend Brunel

Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Brunel nu één van de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1,24 euro verwacht. Het dividendrendement ligt zodoende op 7,95 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de uitzendbureaus ligt op een zeker aantrekkelijke 1,38 procent.

De omzet van Brunel over dit jaar komt uit op 893 miljoen euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2015 toen de omzet 1,23 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Brunel in beeld plus taxaties 2016

<a href='/aandeel/287-brunel'> Brunel </a>

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 26 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 54 cent over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 28,89 te liggen.

Laatste koersdoelen rond de 20 euro

Het aandeel Brunel wordt door 6 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Het gemiddelde koersdoel voor het aandeel staat op 19,12 euro. Dit is circa 23 procent meer dan de huidige beurskoers van 15,6 euro.

ABN AMRO, KBC Securities en Kepler Capital Markets gaven onlangs adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Brunel 's marktkapitalisatie 779,49 miljoen euro.

Om 9.51 staat het aandeel 0,87 procent lager op 15,6 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.