Analisten rekenen op recordjaar Ball Corp

Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 9,63 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is fors meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 8 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Ball Corp in beeld plus taxaties 2016 Ball Corp 70,05

<a href='/aandeel/1645-ball-corp'> Ball Corp </a>

De analisten rekenen voor 2016 op een recordnettowinst van 531 miljoen dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 3,45 dollar verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 20,3 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,49 cent. Het dividendrendement van Ball Corp ligt hiermee op 0,7 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de industriële goederensector ligt op 1,22 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Ball Corp 's marktkapitalisatie 9,97 miljard dollar.

Het aandeel sloot dinsdag op 70,05 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.