Analisten: minder omzet Suedzucker in het verschiet

Morgen opent het Duitse Suedzucker haar boeken over het afgelopen kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 6,94 miljard euro. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2017 toen het concern 6,98 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Suedzucker in beeld plus taxaties 2018

fundamenteel onderzoek

De meeste analisten gaan voor 2018 uit van een nettowinst van 37 miljoen euro. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 39 cent. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 32,28.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 0,27 cent verwacht. Suedzucker 's dividendrendement is dus 2,14 procent. Het doorsnee dividendrendement van de voedingsbedrijven ligt op een summiere 1 procent.

Recente koersdoelen rond de 15 euro

De meest recente adviezen voor het voedingsbedrijf zijn afkomstig van Kepler Capital Markets, DZ Bank en Bankhaus Lampe.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Suedzucker 's beurswaarde 2,57 miljard euro.

Het aandeel sloot dinsdag op 12,59 euro.

Historische koersen aandeel Suedzucker

fundamenteel onderzoek suedzucker

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.