Aandeel Lagardere aan kop qua Franse dividendaandelen

Beleggers in het aandeel Lagardere kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Lagardere nu één van de hoogste dividendrendementen van de Franse beurs. Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 1,3 euro. Het dividendrendement ligt zodoende op 5,47 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de televisie- & radiobedrijven ligt op een magere 1 procent.

Historische dividendrendementen Lagardere

De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 7,17 miljard euro. Dit is licht minder dan de omzet over 2017 toen de omzet 7,28 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Lagardere in beeld plus taxaties 2018

koersgrafieken

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 237 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 1,82 euro verwacht. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 13,05.

Laatste analistentaxaties rond de 28 euro

Barclays , Kepler Capital Markets en Societe Generale gaven onlangs adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Lagardere ' nu rond de 3,07 miljard euro.

Historische koersen Lagardere

koersgrafieken lagardere

Het aandeel staat om 11.20 0,97 procent lager op 23,76 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.