Paccar in Amerikaanse kopgroep qua dividendrendementen

Fors dividend Paccar

Beleggers in het aandeel Paccar kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Paccar tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. De consensus van het dividend ligt op 2,23 dollar per aandeel. Paccar 's dividendrendement komt dus op 3,22 procent uit. Het gemiddelde dividendrendement van de automobielproducenten ligt op een nihile 1 procent.

Dividendrendementen Paccar

Paccar zal morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 21,06 miljard dollar. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 19,46 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Paccar in beeld plus taxaties 2018

beurskoers

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 1,91 miljard dollar. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een winst per aandeel van 5,43 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 12,74.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Paccar ' nu rond de 24,26 miljard dollar.

Het aandeel sloot donderdag op 69,18 dollar.

Historische beurskoersen aandeel Paccar

beurskoers paccar

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.