Beleggersfair 2021 in aantocht

Op vrijdag 15 oktober wordt weer de Beleggersfair georganiseerd. Het evenement wordt weer in de Beurs van Berlage gehouden, het is dus aan te raden om met de trein te komen.

Presentatie Charles Groenhuijsen

De presentatie is wederom in handen van Charles Groenhuijsen. Charles Groenhuijsen (1954) werkt vanuit Nederland (Hilversum) en de VS (Washington DC) als presentator, schrijver, columnist, consultant en spreker. Hij is al 36 jaar (sinds 1974) actief in de journalistiek waarbij hij brede ervaring opgedaan heeft bij geschreven media (ANP, Volkskrant, Vrij Nederland). Daarnaast werkte hij 23 jaar bij de publieke omroep als presentator (Nova, NPS) en als correspondent, verslaggever en presentator bij de NOS. En sinds 2020 presenteert hij een van de avonden bij het NPO programma Op1.

Door de dag heen worden er diverse lezingen en snelcursussen gegeven. Verder kunt u ook de hele dag de diverse beurstands bezoeken. Enkele bekende sprekers zijn onder andere Edin Mujagić, Martijn Rozemuller, Nico Bakker, Ansgar John Brenninkmeijer, Hendrik Oude Nijhuis, Björn Kijl, Bert Colijn en professor Albert Menkveld.

Klikt u op deze link om u aan te melden.

Programma Beleggersfair 2021

Beleggersfair2021 programma