Beste aandelen in goedkope marihuana om nu te kopen.

Marihuana of cannabis wordt steeds populairder alom de wereld, voornamelijk dankzij de bewezen voordelen in de gezondheid. Marihuana wordt omschreven als een van de beste behandelingen tegen chronische pijnen, artritis, ADHD, autisme, misselijkheid en een aantal andere grote medische problemen. Canada heeft marihuana gelegaliseerd. Verscheidene Europese landen zijn ook op weg om weed te legaliseren voor medisch en eigen gebruik. Volgens een schatting zal de wereldwijde marktwaarde de $50 miljard passeren in 2026. Hier zijn de beste marihuana aandelen die er te koop zijn als je rijk wilt worden dankzij de magische explosie van het groene blaadje.

GW Pharmaceuticals PLC- ADR (NASDAQ:GWPH)

GW Pharmaceuticals PLC- ADR (NASDAQ:GWPH) is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd cannabis bedrijf dat komend kwartaal een hoge kans heeft zijn aandeel omhoog te zien schieten. Het bedrijf is van plan om een aanvraag op een regelgevende goedkeuring aan te vragen voor in de VS voor haar Cannabidiol Epidiolex, welke gebruikt wordt voor de behandeling van het Dravet syndroom en het Lennox-Gastaut syndroom. Het bedrijf is ook van plan om goedkeuring te vragen voor dezelfde drug in Europa tegen het einde van het jaar. De grootste bezorgdheid met betrekking tot Epidiolex zijn de hoge kansen op drug-drug interacties, die in 2016 de kop opstaken. Maar de CEO van GW Justin Gover heeft onlangs korte metten gemaakt met deze bezorgdheden en alle vragen van de beleggers op de Morgan Stanley gezondheidszorgconferentie eerder deze maand kunnen beantwoorden.

Aurora Cannabis (TSE:ACB)

Aurora Cannabis Inc is een van de meest populaire weed aandelen van 2017. In juni kondigde Aurora dat het 16,000 geregistreerde patiënten had. Het bedrijf heeft onlangs eetbare cannabis producten op oliebasis gelanceerd, welke het een stimulans in omzet zal geven en de marges kunnen verbeteren. Aurora vestigt zich ook al in Europa. Pedanios GmbH, een dochteronderneming van Aurora, is er onlangs in geslaagd om zijn eerste stap te zetten om een geregistreerd medisch-cannabis producent te worden in Duitsland. Op 26 september publiceerde Aurora de omzet van het vierde kwartaal van $5.94 miljoen. Het bedrijf is ook een broeikas aan het bouwen in Calgary. Aurora heeft zo ongeveer 20% belangen binnen Australisch grootste cannabisbedrijf.

Insys Therapeutics Inc (NASDAQ:INSY)

Insys is een bekend farmaceutisch bedrijf dat werkt aan een aantal op marihuana gebaseerde drugs. Het aandeel staat momenteel onder druk van de gerechtsgang in de VS. Het bedrijf werd onlangs aangeklaagd door de staatsadvocaat van Arizona voor de verkoop van een opioïde verstuiver, Subsys. Insys lanceerde onlangs Syndros op de markt welke gebruikt wordt om de misselijkheid en extreem gewichtsverlies van chemotherapie tegen te gaan bij AIDS patiënten. Wij geloven dat het aandeel nu gekocht zou moeten worden onder haar zwakke omstandigheden.

Canopy Growth Corp (TSE:WEED)

Canopy Growth is de marktleider van de lucratieve marihuana markt van Canada. Na het lanceren van verschillende medische marihuana producten, is het bedrijf er klaar voor om een groot deel van de markt in recreatieve opioïden in te nemen, die in 2018 legaal zullen worden in Canada. Eerder al deze maand heet Canopy aangekondigd een overeenkomst te hebben afgesloten met de provincie van New Brunswick, Canada, die dan de belangrijkste leverancier wordt van cannabis binnen de provincie.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.