Beleggingsseminars Assen en Best

Na het succesvolle seminar in De Bilt houden wij deze maand nog 2 seminars in het land.

Op donderdagavond 17 maart in Assen en donderdagavond 31 maart zijn we in Best. Belangrijke onderdelen van de seminars zijn de uitleg over het gebruik van aandelenscreeners, de invloed van beleggingskosten en waarom ook u zelf relatief eenvoudig het gros van de beleggingsfondsen kunt verslaan.

ETF 's goed alternatief, aandelenscreeners vaak beter

Onze drijfveer is vooral de grote ravage die bijna alle particuliere beleggers schoorvoetend ondervinden. De onderzoeken van Arvid Hoffmann liegen er niet om: het gros van de beleggers verliest juist met beleggingen. Mede hierdoor ondersteunen wij de opkomst van het indexbeleggen. Maar naast de bekende voordelen zoals spreiding en lagere kosten kleven ook hier nadelen aan: zo heeft u nog steeds jaarlijkse beheerskosten en zijn er weinig ETF 's op mid- en smallcaps beschikbaar. Mede hierdoor missen veel ETF 's een groot deel van de positieve risicopremie op aandelen.

Opties onder de aandacht

OptieAcademy stelt zich ten doel van zowel beginnende als gevorderde beleggers betere optiebeleggers te maken door het aanbieden van gestructureerde producten en diensten. Bij het seminar zal OptieAcademy andere interessante optiestrategieën aanreiken die u kunt toepassen om extra rendement te creëren en om het neerwaarts risico te beperken.

De seminars beginnen om 19.30 met koffie/thee en duren tot circa 21.30 met een afsluitende borrel.

Deelnemers aan de seminars ontvangen de volgende bonussen:

 • Magazine Analist Journaal + maand gratis toegang Analist Pro
 • Bonus OptieAcademy: 1 maand OptieActief optietrades Europa- en USA-portefeuille ter waarde van €49

  Wij hopen u op één van onze seminars te mogen begroeten.

  Met vriendelijke groet,
  Ronald Kok, RBA

 • In onze ogen is het voor aandelenbeleggers essentieel om aandelenscreeners te gebruiken. Via een aandelenscreener filtert u alle aandelen op basis van de belangrijkste criteria. Wij laten de voordelen van de populairste aandelenscreeners zien.

 • Is smart bèta een hype? Ja en nee denken we. Ontdek hoe u zelf uw eigen smart bèta fonds kunt opbouwen en bespaar daarmee op de (extreme) beheerskosten.

 • De enorme opkomst van ETF 's maakt het er helaas niet overzichtelijker op. Nog altijd zien we enorme verschillen in de beheerskosten van de diverse indextrackers. Wij brengen daar duidelijkheid in zodat u direct geld kunt besparen.

 • Naast uitleg over de aandelen- en ETF -screeners lichten wij ook de voordelen van het schrijven van gedekte callopties toe. Veel academische onderzoeken hebben aangetoond dat u hierdoor uw risico's kunt beperken zonder al teveel opwaarts potentieel op te geven.

  Seminardata

 • Donderdagavond 17 maart Assen
 • Donderdagavond 31 maart Best

  U kunt zich gratis opgeven door een email naar seminars@analist.nl te mailen. Naast de vermelde seminars starten we binnenkort ook weer met webinars.