Seminars in Assen, De Bilt en Best

Zoals wij eerder bekendmaakten organiseren wij in maart diverse seminars over beleggen in het land. De aangekondigde seminars in Delft en in Bunnik schuiven we nog door naar nader te bepalen data. Bij de seminars, die wij samen met Optieacademy.nl organiseren, behandelen we in het kort de belangrijkste valkuilen voor beleggers, aandelenanalyse en ins-en outs van het beleggen in opties.

Onderdelen van de seminars

In onze ogen is het voor aandelenbeleggers essentieel om aandelenscreeners te gebruiken. Via een aandelenscreener filtert u alle aandelen op basis van de belangrijkste criteria. Wij laten de voordelen van de populairste aandelenscreeners zien.

Is smart bèta een hype? Ja en nee denken we. Ontdek hoe u zelf uw eigen smart bèta fonds kunt opbouwen en bespaar daarmee op de (extreme) beheerskosten.

De enorme opkomst van ETF 's maakt het er helaas niet overzichtelijker op. Nog altijd zien we enorme verschillen in de beheerskosten van de diverse indextrackers. Wij brengen daar duidelijkheid in zodat u direct geld kunt besparen.

Naast uitleg over de aandelen- en ETF -screeners lichten wij ook de voordelen van het schrijven van gedekte callopties toe. Veel academische onderzoeken hebben aangetoond dat u hierdoor uw risico's kunt beperken zonder al teveel opwaarts potentieel op te geven.

De seminars beginnen om 19.30 en duren tot 21.30.

 • Maandagavond 7 maart De Bilt
 • Donderdagavond 17 maart Assen
 • Donderdagavond 31 maart Best

  U kunt zich gratis opgeven door een email naar seminars@analist.nl te mailen.

  Wij hopen u op één van onze seminars te mogen begroeten.

  Met vriendelijke groet,
  Ronald Kok, RBA