Juno versterkt haar relatiebeheer met de komst van Frank de Wit

Juno Investment Partners is verheugd dat Frank de Wit per 1 september het team is komen versterken. Frank heeft een jarenlange ervaring op de financiële markten, die hij heeft opgedaan bij onder andere MeesPierson, ABN AMRO en Robeco. Vanaf 2012 werkte hij bij W.P. Stewart & Co. dat kort daarna werd overgenomen door AllianceBernstein. De fondsen waar hij voor werkte, hebben nauwe verwantschap met de investeringsstrategie en -filosofie van de fondsen van Juno, gericht op kwaliteitsbedrijven met hoge vrije kasstromen, voorspelbare winstgroei en weinig tot geen schuld. Als gedegen relatiebouwer met uitgebreide kennis van zaken gaat Frank nu Juno helpen de interactie met bestaande en potentiële klanten uit te bouwen.
Frank de wit
Frank de Wit

Frans Jurgens, medeoprichter van Juno: “Bij Juno hechten we veel waarde aan het bieden van een hoog niveau van dienstverlening met persoonlijke aandacht voor onze klanten. We weten dat Frank deze benadering eveneens omarmt, want we kennen hem al meer dan elf jaar. We zijn blij dat iemand met zo veel ervaring en een groot internationaal netwerk zich nu bij ons aansluit. Hij vormt een team met collega’s Tjalling ten Cate en Cécile Krikke, waarmee Juno nu extra slagkracht heeft zodat we het groeiend aantal participanten in onze fondsen optimale dienstverlening kunnen blijven bieden.”

Frank de Wit: “Ik ben zeer goed bekend met de ‘Quality Growth’-investeringsstijl die Juno combineert met persoonlijke aandacht voor klanten. Het voelt voor beide partijen dan ook heel vertrouwd om deze stap nu te zetten.”