State Street Global Advisors benoemt Edwin Mars tot Head of Cash Sales voor de Benelux Regio

State Street Global Advisors, de vermogensbeheertak van State Street Corporation (NYSE: STT), heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Edwin Mars tot Head of Cash Sales voor de Benelux. In zijn nieuwe functie geeft Mars leiding aan het team dat de distributie van cashproducten in de regio beheert en rapporteert hij aan Duncan Jones, Head of EMEA Cash Business.
Edwin mars
Edwin Mars

Mars keert terug naar State Street Global Advisors nadat hij drie jaar als Head of Benelux ETF Business Development bij Invesco Asset Management heeft gewerkt. Al tussen 2013 en 2019 was Mars bij State Street Global Advisors verantwoordelijk voor de verkoop van SPDR ETF's aan Nederlandse professionele beleggers. Zijn werkervaring daarvoor omvat verschillende posities in de aandelenhandel bij ING Barings, Petercam en Bank of America.

Gerben Lagerwaard, Head of Continental Europe, Global Institutional Group, zegt: "We zijn blij Edwin weer aan boord te hebben. Met meer dan 20 jaar sectorervaring en zijn eerdere werk voor State Street Global Advisors heeft hij niet alleen een grondige kennis van onze sector en onze klanten, maar is hij ook vertrouwd met ons als bedrijf. Deze combinatie maakt hem een enorme aanwinst voor ons Cash Sales-team. Terwijl we de groei van onze EMEA cash business voortzetten, zal Edwin helpen om liquiditeitsoplossingen nog effectiever aan te bieden aan onze Benelux-klanten."

Edwin Mars voegt toe: "Ik ben erg enthousiast om met deze functie aan de slag te gaan in een tijd waarin stijgende rentes en grote kasposities zorgen voor een aanzienlijke groei van de vraag naar geldmarktfondsen. Het voelt geweldig om terug te keren naar State Street Global Advisors. Ik kijk er naar uit opnieuw deel uit te maken van een getalenteerd team met sterke groeiambities en een krachtig merk."