BNB Chain lanceert DappBay platform met Rood Alarm om gebruikers te waarschuwen voor potentiële rug pull en oplichting

BNB Chain, 's werelds grootste smart contract blockchain in termen van transactievolume en dagelijks actieve gebruikers kondigt vandaag de lancering aan van DappBay, een dApp hub op het BNB Chain ecosysteem. DappBay bevat een eenvoudig te gebruiken contract risico scanning tool, Red Alarm, die potentiële projecten met een hoog risico identificeert om gebruikers te helpen hun investeringen te beschermen tegen potentiële ruggengraat pulls en oplichting.

Red Alarm maakt gebruik van BNB Chain's geavanceerde risicocontrolemogelijkheden om gebruikers in staat te stellen projectrisico's te beoordelen door simpelweg het contractadres in te voeren om te ontdekken of het logische gebreken of frauderisico's heeft.

"Met behulp van marktgegevens, stelt DappBay de BNB Chain gemeenschap in staat om een shortlist te maken en de beste recent gelanceerde projecten te rangschikken, zoals Gamefi, Defi, NFT, en anderen. Het belangrijkste is dat de Red Alarm-functie gebruikers helpt om oplichters een stap voor te blijven; het systeem waarschuwt in real time voor potentiële risico's van de projecten, zodat de gemeenschap weloverwogen investeringsbeslissingen kan nemen. Dit is een doorbraak, niet alleen voor de BNB Chain gemeenschap, maar voor de hele blockchain gemeenschap," zei Gwendolyn Regina, Directeur Investeringen bij BNB Chain.

Het doel achter DappBay is om de gemeenschap te helpen markttrends te begrijpen met de nieuwste project rankings en projectgerelateerde risico's in real time te voorspellen. Het heeft ook andere functies die ontwikkelaars helpen om hun eigen dApps op DappBay te plaatsen en de invloed en uitgebreide tools van BNB Chain te gebruiken voor marketing. "Fastest User Growth", "Best Performing Tokens'' en "Trending" rankings helpen de gemeenschap om gemakkelijk de nieuwste en meest populaire projecten te ontdekken.

Bovendien analyseert en stelt DappBay een uitputtende lijst samen van veelbelovende opkomende projecten vóór hun lancering, zodat gebruikers niet langer veel tijd hoeven te besteden op sociale media om fragmenten van informatie over opkomende projecten bij elkaar te sprokkelen.