ONWARD haalt tot 87 miljoen EUR op in een succesvolle beursgang

ONWARD Medical B.V. kondigt vandaag de resultaten aan van haar eerste openbare aanbieding van 5.900.000 nieuw uitgegeven gewone aandelen in haar geplaatste aandelenkapitaal, gelanceerd op 12 oktober 2021, met de toelating tot de handel van al haar aandelen met een primaire notering op Euronext in Brussel en een secundaire notering op Euronext Amsterdam, onder het symbool 'ONWD'.

De definitieve prijs waartegen de aandelen worden aangeboden, is vastgesteld op 12,75 EUR per aandel, wat de Vennootschap een initiële beurswaarde geeft van ongeveer 380 miljoen EUR, of ongeveer 391,3 miljoen EUR uitgaande van de veronderstelling dat de overtoewijzingsoptie volledig wordt uitgeoefend. De bruto-opbrengsten van de aanbieding voor de Vennootschap zullen ongeveer 75,2 miljoen EUR bedragen, of ongeveer 86,5 miljoen EUR uitgaande van de veronderstelling dat de overtoewijzingsoptie volledig wordt uitgeoefend.

"De succesvolle beursgang is een heuglijk moment voor ONWARD en de vele patiënten die revalideren na een dwarslaesie en die tot nu toe niet voldoende konden worden geholpen", aldus Dave Marver, CEO van ONWARD. "Ons team heeft nauw samengewerkt met 's werelds meest vooraanstaande wetenschappers en clinici om het potentieel van verschillende belangrijke doorbraaktherapieën te identificeren en aan te tonen. Wij waarderen en verwelkomen de steun van onze nieuwe beleggers en zullen met passie en toewijding werken aan het opbouwen van een uitstekende en blijvende onderneming."