T. Rowe Price stelt Rogier Westhuis aan als client relationship manager

T. Rowe Price heeft per 1 juli 2021 Rogier Westhuis aangesteld als nieuwe client relationship manager.

Rogier westhuis
Rogier Westhuis
In zijn nieuwe functie bij T. Rowe Price zal Rogier zich vooral richten op de intermediaire relaties en de ontwikkeling van de institutionele relaties. Hij zal werkzaam zijn op het kantoor van T. Rowe Price in Amsterdam. Daar zal Rogier samenwerken met country head Michel van Mazijk, die leiding geeft aan het client relationship team, Manon Savelkous, client relationship manager en Kim van der Vorst, senior adminstrative assistant/office manager.

Michel van Mazijk zegt: “Rogier is een zeer ervaren relatiebeheerder en heeft een diepe kennis van de trends en ontwikkelingen op de Nederlandse intermediaire markt. Daar komt bij dat hij veel ervaring heeft met institutionele relaties. We zijn dan ook erg blij dat Rogier zich bij T. Rowe Price heeft aangesloten en ons team verder komt versterken.”

Voor zijn komst naar T. Rowe Price was Rogier werkzaam voor J.P. Morgan Asset Management in Amsterdam waar hij als executive director verantwoordelijk was voor het intermediaire kanaal. Daarvoor werkte hij voor Pioneer Investments en ING Investment Management.

T. Rowe Price heeft een beheerd vermogen van ongeveer US$1,59 biljoen per 31 mei 2021. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Baltimore, VS.