Bitcoin kan stijgen ondanks zorgen over energie

Pantera Capital is een in de VS gevestigde grote crypto-investeringsmaatschappij. De CEO Dan Morehead heeft beweerd dat de prijs voor cryptovaluta zal stijgen, hoewel er energiekwesties zijn. Hij voorspelde dat BTC in augustus 115.000 zou bereiken. Hij beweerde ook dat de prijs in de komende 5 of 6 maanden zou kunnen verdubbelen.

Morehead zei dat BTC een vaste gewoonte had van 10 jaar samengestelde jaarlijkse groei van 233%. Als een technisch persoon in de grafiek van de afgelopen jaren kijkt, lijkt het misschien bearish, maar als de grafiek wordt uitgezoomd, kan men een consistent patroon zien dat de stabiliteit laat zien.

Hij voegde eraan toe dat BTC de komende maanden zijn consistentie zal terugkrijgen. Hij suggereerde dat BTC een goede koopkans is omdat het ver onder de tienjarige samengestelde jaarlijkse waarde ligt. Hij zei dat een andere reden is dat het record van BTC de afgelopen tien jaar erg indrukwekkend is. Het gemiddelde van elk jaar is groter dan struikelen en dit jaar zal ook hetzelfde zijn.

In een interview met Bloomberg TV keurde de president van Coinbase (crypto-uitwisselingsbedrijf) Emilie Choli ook een steeds beter wordende duurzame innovatie op de BTC-markt goed.