Apromore kondigt Series B financiering aan door Salesforce en GBTEC

Apromore, een toonaangevende leverancier van waarde gedreven process mining software, heeft vandaag zijn Serie B financieringsronde van USD $10,3 miljoen (AUD $15,8 miljoen) aangekondigd met investeringen van Salesforce en GBTEC, een door Main Capital Partners gesteunde onderneming. Naast de investering is Apromore een samenwerkingsverband aangegaan met Salesforce om transparante connectiviteit te bieden tussen Salesforce Clouds en het Apromore process mining platform. Dit wordt geïmplementeerd met behulp van MuleSoft technologie. De gecombineerde oplossing geeft organisaties de mogelijkheid om naadloos wrijvingspunten, knelpunten en optimalisatiemogelijkheden in hun verkoop- en serviceprocessen bloot te leggen.

De Serie B ronde zal Apromore in staat stellen haar productmogelijkheden en connectiviteitsopties uit te breiden om te voldoen aan de groeiende vraag naar best-of-breed process mining oplossingen van financiële diensten, telecom en andere dienstverlenende bedrijven. Bovendien zal de investering Apromore in de gelegenheid stellen haar geografische aanwezigheid verder te ontwikkelen en haar productportfolio uit te breiden op het gebied van prescriptieve procesanalyse en AI-ondersteunde procesoptimalisatie. Met behulp van de Apromore-connector, die beschikbaar is in Anypoint Exchange, kunnen business stakeholders de prestaties blootleggen van hun lead-to-quote of incident managementprocessen die draaien in Salesforce Sales Cloud of Service Cloud. Apromore legt ook pijnpunten bij klanten bloot, redenen voor vertragingen en schendingen van Service-Level-Agreements (SLA's), overtredingen van bedrijfsbeleid en andere verbetermogelijkheden.

"Voor bedrijven om de toenemende eisen van klanten en werknemers bij te houden, is een versnelde digitale transformatie van cruciaal belang. Salesforce Flow is een end-to-end automatiseringsplatform, aangedreven door MuleSoft, dat automatisering kan brengen naar elk systeem of gegevensbron, waar dan ook", zegt Liam Doyle, Senior Vice President en General Manager of Automation, MuleSoft. "Dit partnerschap stelt onze wederzijdse klanten in staat om bedrijfsprocessen die door Salesforce worden gearrangeerd in kaart te brengen en te analyseren en mogelijkheden te ontdekken om bedrijfsflexibiliteit en efficiënte groei te stimuleren door middel van automatisering."

Process mining maakt snelle, objectieve procesontdekking op schaal mogelijk, waardoor gebruikers bedrijfsprocessen kunnen analyseren en gebieden van wrijving, inefficiëntie en non-compliance kunnen aanwijzen. Apromore geeft bedrijven verder de mogelijkheid om de impact van veranderingen te simuleren, zodat kostbare misstappen bij operationele processen, transformatie of veranderingen in het bedrijfsmodel worden voorkomen.

"Nu bedrijven op zoek zijn naar oplossingen om hun winstgevendheid, klantervaring en efficiënte levering te verbeteren om de stijgende kosten te bestrijden, biedt process mining een concurrentievoordeel van verhoogde wendbaarheid tegen de aanhoudende economische ontwrichting", aldus Marcello La Rosa, CEO van Apromore en professor aan de Universiteit van Melbourne. "Gecombineerd met de investering valideert het partnerschap met Salesforce de behoefte aan process mining-oplossingen die systeemneutraal zijn en snel kunnen worden ingezet om burger-procesdeskundigen te bekrachtigen."

MuleSoft-klanten kunnen meer te weten komen over de Apromore MuleSoft Process Mining Connector door een bezoek te brengen aan https://www.mulesoft.com/exchange/com.mulesoft.connectors/mule4-apromore-connector/. MuleSoft is een geregistreerd handelsmerk van MuleSoft, Inc., een bedrijf van Salesforce. Alle andere merken zijn die van de respectieve eigenaars.