Intertrust Group benoemt Marci Atikian tot Managing Director van Intertrust Nederland

Marci Atikian is benoemd tot Managing Director van Intertrust Nederland, de Nederlandse tak van de wereldwijde financiële dienstverlener Intertrust Group. Marci heeft deze rol al op interim-basis vervuld in afwachting van goedkeuring van DNB. Deze goedkeuring is op 3 maart 2022 verleend.

Marci Atikian trad in juni 2020 in dienst bij Intertrust Group als Global Head of Corporate Services Operations en werd in 2021 Global Head of Operations and Transformation. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële en juridische dienstverlening. Marci is er sterk van overtuigd dat bedrijven een positieve rol kunnen en moeten spelen voor mens en maatschappij.

Zij zegt hierover: "Bij Intertrust Group staan onze mensen centraal bij alles wat we doen en dankzij onze medewerkers leveren we de beste diensten aan onze klanten. Het is mijn diepe overtuiging dat organisaties als de onze niet alleen een verantwoordelijkheid hebben naar hun werknemers, klanten en aandeelhouders, maar ook naar de maatschappij en de gemeenschap waar zij deel van uitmaken - wij zijn gatekeepers en hebben de mogelijkheid om goed te doen. Bij Intertrust Group zijn we collectief vastbesloten om ervoor te zorgen dat we een echt doelgericht bedrijf worden, en ik ben enthousiast over wat we kunnen bereiken.”