Analyses Amerikaanse autoverzekeraars

Het vinden van een goedkope en kwalitatief goede autoverzekering wordt voor veel mensen steeds meer een probleem. Er zijn talloze maatschappijen die autoverzekeringen aanbieden, maar slechts een enkeling biedt een zorgeloze service. Derhalve hebben we besloten enkele van de beste en goedkoopste autoverzekeraars van 2017 op een rijtje te zetten.

USAA

USAA verslaat ieder jaar consequent elke autoverzekeraar in de Verenigde Staten. USAA heeft een uitmuntende klantenservice en goede voorwaarden. Klanten melden dat het bedrijf auto’s snel vervangt, zelfs in het geval van diefstal. USAA wikkelt claims snel af.

Amica

De Amica onderlinge verzekeringsmaatschappij is één van de beste autoverzekeringsmaatschappijen van 2017. Consumer Reports beoordeelt Amica op het gebied van klanttevredenheid als één van de beste maatschappijen. De Amica onderlinge verzekeringsmaatschappij beperkt zijn klanten niet op het gebied van auto onderhoud- en reparatiefaciliteiten. U kunt naar elke garage voor reparaties. Amica ’s Platinum Choice pakket is enorm populair omdat het ruitschade dekt, u beloont wordt voor veilig rijden en fraude controlediensten biedt. Amica werkt samen met meer dan 1200 autogarages in de Verenigde Staten. Het bedrijf geeft tevens korting aan als U er ook een huisverzekering afsluit.

State Farm

State Farm is een autoverzekeringsmaatschappij gevestigd in Illinois met een marktaandeel dat groter is dan 20% van de autoverzekering industrie. State Farm is financieel sterk en stabiel. De verzekeringstarieven zijn uitstekend op het gebied van reizen en verhuur. Het bedrijf geeft klanten die een cursus genaamd “Steer Clear” voltooien ook 15% korting. State Farm wikkelt claims behoorlijk snel af, maar het bedrijf dekt vervanging van nieuwe auto’s niet.

Geico

Geico is één van de goedkoopste autoverzekeringsmaatschappijen. Maar in tegenstelling tot andere verzekeringsmaatschappijen die een slechte klantenservice hebben en klanten teleurstellen, blinkt Geiko uit als een kwaliteitsverzekeringsmaatschappij. Geico biedt onderhoud op auto’s met minder dan 15000 mijl. Mechanische storingen zijn ook gedekt. Voor slechts $15 per jaar kunt U dekking voor hulpverlening bij noodgevallen kopen, die enorm handig is voor als u ergens vast komt te staan door auto problemen, accu problemen, brandstoftekort, etc.

Progressive Insurance

Progressive Insurance scoort laag op het gebied van klantentevredenheid, maar het bedrijf biedt goedkope tarieven en uitstekende kenmerken zoals pechhulpdienst en hiaatverzekering. Deze autoverzekeringsmaatschapppij geeft ook kortingen als uw rijgedrag veilig is.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.