Appian benoemd tot leider in Automated Underwriting systemen door onafhankelijk onderzoeksbureau

Appian onderscheidt zich door robuuste proces- en casemanagementfocus en de ‘Appian Garantie’

Amsterdam, Nov. 26, 2019 (GLOBE NEWSWIRE) -- Appian (NASDAQ: APPN) is door Forrester Research, Inc. uitgeroepen tot leider in Automated Underwriting systemen in het onafhankelijke rapport “The Forrester Wave™: Automated Life Insurance Underwriting Systems, Q4 2019”. Appian wordt geprezen met de hoogst mogelijke scores in de categorieën ‘huidig aanbod’ en ‘strategie’.

Forrester's rapport stelt dat “snellere life underwriting de vraag naar slimmere technologie benadrukt” en "het automatiseren van casemanagement ervoor zorgt dat het proces traceerbaar is en dat de hoe en waarom van een beslissing om een verzekering af te sluiten kan worden vastgelegd en gedocumenteerd".

Het rapport noemt ook dat "Appian naar de markt gaat als een low-code ontwikkelingsplatform dat Automated Underwriting oplossingen kan leveren, gebaseerd op de eisen van de klant. Appian biedt een aantal sterke punten op strategisch vlak, waaronder hun "intelligent automation"-visie, die het underwriting proces verbetert, evenals de sterke groei van de totale omzet van het bedrijf. De sterke punten van het huidige aanbod van Appian omvatten hun vijf pijlers tellende productarchitectuur, een krachtige beslissings-engine met geavanceerde AI-capaciteiten en een workbench die verzekeraars de mogelijkheid biedt om samen te werken aan casussen die door twee van de referentieklanten van Appian naar voren zijn gebracht".

Het rapport stelt bovendien dat "Appian een goede fit is voor levensverzekeraars die op zoek zijn naar één enkel platform om een breed scala aan verzekerings- en bedrijfsprocessen te beheren".

"Appian is toegewijd om verzekeraars te helpen bij het stroomlijnen van het verzekeringstraject: van aanvraag tot besluit", zegt Mike Heffner, Vice President, Appian. "De benoeming tot leider in Forrester's recente rapport voor Automated Life Insurance Underwriting Systems is naar onze mening een bevestiging van ons harde werk en onze toewijding om een innovatieve, flexibele oplossing te bieden die werkt."

Om een gratis exemplaar van het rapport te bekijken, klik hier.

Over Appian
Appian biedt een low-code ontwikkelingsplatform dat de creatie van impactvolle bedrijfsapplicaties versnelt. Veel van 's werelds grootste organisaties gebruiken Appian-applicaties om hun klantervaring te verbeteren, operationele topkwaliteit te bereiken en risicomanagement en compliance wereldwijd te vereenvoudigen. www.appian.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Appian
Jessica Jansen
Senior Field Marketing Manager, Northern Europe
+31 6 543 75 705
jessica.jansen@appian.com