paysafecard werkt samen met Samsung voor online contante betalingen in de Galaxy Store

Klanten kunnen nu in 21 Europese landen paysafecard gebruiken in de Samsung Galaxy Store

Wenen, Oostenrijk, Sept. 27, 2019 (GLOBE NEWSWIRE) -- paysafecard, de prepaid online betalingsmethode van Paysafe Group (Paysafe), een toonaangevende wereldwijde betalingsaanbieder, is een nieuw partnerschap aangegaan met Samsung. paysafecard is nu beschikbaar als betalingsmethode in de Galaxy Store om apps voor Samsung-smartphones te kopen of in-app aankopen te doen.

paysafecard stelt klanten in staat contant geld te gebruiken om online te betalen met behulp van een 16-cijferige pincode om de betalingstransactie eenvoudig en veilig te voltooien.Volgens cijfers van de Wereldbank in 2017 heeft 35 procent van de volwassenen in Europa en Centraal-Azië geen bankrekening en kunnen daarom mogelijk geen e-commerce-transacties verrichten.

Klanten van Samsung kunnen nu contant geld gebruiken om apps online te betalen in de Galaxy Store. paysafecard is nu verkrijgbaar als alternatieve betalingsmethode in Samsung Galaxy Stores in 21 Europese landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk*.

Udo Müller, CEO van paysafecard, zei over de samenwerking:"Door samen te werken met Samsung brengen we contante betalingen naar miljoenen extra klanten.Met honderden paysafecard-transacties die nu al elke minuut over de hele wereld plaatsvinden, is dit een volgende belangrijke stap op weg naar paysafecard als de geprefereerde betalingsmethode voor digitale entertainment- en lifestyleomgevingen."

OPMERKINGEN VOOR REDACTIES
*De lijst met landen waar de service beschikbaar is, omvat België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Nederland, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slowakije, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Over paysafecard
paysafecard, marktleider op het gebied van online prepaid betalingsoplossingen, is opgericht in 2000 en heeft zijn hoofdkantoor in Wenen. paysafecard is onderdeel van de internationale Paysafe Group, die een breed scala aan innovatieve betalingsoplossingen en -services biedt. paysafecard biedt prepaid en online oplossingen voor contante betalingen onder de merken paysafecard, my paysafecard, paysafecard Mastercard® en Paysafecash.

paysafecard is beschikbaar bij meer dan 650.000 verkooppunten in bijna 50 landen en maakt eenvoudige en veilige online transacties met contant geld mogelijk.Met een 16-cijferige paysafecard-PIN hebben klanten geen account of creditcard nodig om via internet te betalen, en kunnen zo hun vertrouwelijke financiële gegevens beschermen.In 2018 ontwikkelde paysafecard Paysafecash, waarmee klanten eerst online kunnen winkelen en vervolgens bij het volgende betaalpunt veilig offline hun aankopen kunnen betalen met contant geld.Paysafecash is al beschikbaar in meer dan 20 landen.In 2018 bereikte paysafecard een transactievolume van meer dan 3 miljard euro.

Over Paysafe Group
Paysafe Group (Paysafe) is een toonaangevende wereldwijde leverancier van end-to-end betalingsoplossingen.Het belangrijkste doel is om bedrijven en consumenten in staat te stellen naadloos te communiceren en transacties uit te voeren via toonaangevende mogelijkheden op het gebied van betalingsverwerking, digitale portemonnees, kaartuitgifte en online cash-oplossingen. 

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van online betalingen, een jaarlijks transactievolume van meer dan 85 miljard US-dollar en ongeveer 3000 werknemers op meer dan 12 locaties wereldwijd, verbindt Paysafe bedrijven en consumenten met 200 betalingsmethoden in meer dan 40 valuta's over de hele wereld.

Paysafe-oplossingen worden geleverd via een geïntegreerd platform en zijn gericht op mobiel-gestarte transacties, realtime analyse en de convergentie tussen fysieke winkels en online betalingen.

Bezoek ons op www.paysafe.com.

Voor mediavragen kunt u contact opnemen met:
Anna Howard
Director of Corporate Communications, Europe and Asia, Paysafe Group
E: Anna.Howard@paysafe.com M:+447585 967772