Vlocity presenteert Showcase Media & Entertainment Cloud op IBC 2019

Branchespecifieke marktleider op het gebied van cloudsoftware werkt samen met Tech Mahindra om nieuwe producten te demonstreren in Amsterdam van 13-17 september

SAN FRANCISCO en AMSTERDAM, Sept. 12, 2019 (GLOBE NEWSWIRE) -- Vlocity Inc., een toonaangevende leverancier van branchespecifieke cloudsoftware, heeft vandaag aangekondigd dat het deze week op de IBC 2019 in Amsterdam zijn nieuwe software voor media- en entertainmentbedrijven presenteert. IBC is 's werelds meest invloedrijke media-, entertainment- en technologieshow met meer dan 55.000 deelnemers, 300 sprekers en 1700 exposanten. De software van Vlocity wordt gepresenteerd in de stand van Tech Mahindra, 15.MS24 en 15.MS25. De show loopt van 13-17 september in Amsterdam.

Vlocity Media & Entertainment is een nieuwe softwaresuite waarmee media- en entertainmentbedrijven snel nieuwe producten kunnen lanceren en de klantervaring in een omnichannel en digitale wereld kunnen verbeteren. De software wordt gebruikt door klanten als Cox Communications, Globo en Sky Italia om de volledige levenscyclus van abonnementen te beheren en te voldoen aan de steeds veranderende vraag naar nieuwe content, prijzen, bundels en supportniveaus.

"De huidige consumenten willen eenvoudige, intuïtieve ervaringen en flexibele gebruiksmodellen die on demand op hun favoriete apparaat worden geleverd", aldus Christopher S. Dean, hoofd van Vlocity Media & Entertainment. "Oudere systemen kunnen niet aan deze vereisten voldoen, dus schakelen de marktleiders over op digitale en cloudtechnologieën. We zijn verheugd om 's werelds beste media- en entertainmentbedrijven te helpen hun digitale transformatie te stimuleren en onvergetelijke klantervaringen te bieden."

Als u een meeting wilt plannen met Vlocity op de IBC 2019, stuurt u een e-mail naar Christopher Dean (cdean@vlocity.com) of Ruskin Kerslake (rkerslake@vlocity.com).

De aanwezigheid van Vlocity op de IBC 2019 maakt deel uit van de voortdurende samenwerking met Tech Mahindra, een Gold Consulting Partner van Vlocity. De Media and Entertainment-divisie van Tech Mahindra levert revolutionaire oplossingen en services waarmee mediabedrijven nieuwe bedrijfsmodellen en onderliggende gebruiksscenario's kunnen verkennen die zijn gericht op millennials en Generation X. Deze gebruiksscenario's zijn bedoeld om klanten meer mogelijkheden te bieden en om verdienmogelijkheden te creëren voor iedereen in de contentwaardeketen. Het team van Tech Mahindra biedt onder andere deskundige implementatie en begeleiding bij het vinden van de juiste content, gegevensbeheer, OTT-delivery (over-the-top) en broadcast operations management. Klik hier voor meer informatie over de aanwezigheid van Tech Mahindra op de IBC 2019.

"Tech Mahindra heeft meerdere digitale transformatieprojecten voor telco-klanten geleverd en onze waardevoorstel voor media en entertainment wordt ook zeer gewaardeerd door onze klanten, analisten en partners als Vlocity. De Vlocity-productsuite heeft voor ons geen geheimen. Samen met Vlocity voert Tech Mahindra een cloud-native digitale BSS-transformatie uit bij 3 UK, als eerste in zijn soort. Onze oplossingen en gebruiksscenario's brengen de telecommunicatie- en mediabranche samen om een markt voor samenwerking en diverse verdienmogelijkheden te creëren op basis van gepersonaliseerde ervaringen.  Samen zullen we innovatie stimuleren op het onontgonnen gebied van convergentie tussen telecommunicatie en media," aldus Bhushan Patil, Senior Vice President, Communications - UK and Southern Europe, Media and Entertainment - Europe, Tech Mahindra.

"De media-industrie richt zich op oude bedrijfsmodellen en onze gebruiksscenario's voor telco-mediaconvergentie zullen eindgebruikers een sterk geconvergeerde OTT- en D2C-ervaring (Direct to Consumer) bieden. Het is een uitdaging om op het juiste moment en tegen de juiste prijs de juiste content te vinden. We zijn zeer verheugd om een gezamenlijke waardecreatie voor telco- en mediaklanten aan te kondigen," aldus Manish Upadhyay, Head - Media and Entertainment - UK and Southern Europe, Tech Mahindra.

Vlocity Media & Entertainment omvat op maat gemaakte applicaties die de omnichannel-mogelijkheden van Salesforce uitbreiden voor media- en entertainmentbedrijven, van publicatie tot uitzending tot betaal-tv. De oplossingen omvatten een branchespecifiek gegevensmodel en kant-en-klare verkoop- en servicebedrijfsprocessen, terwijl de best practices in de branche worden geïntegreerd voor abonneebeheer, digital commerce, concept-to-quote, cash-to-care en multimedia reclameverkoop. Kerntoepassingen zijn onder andere:

GoMediaTM Subscriber: Omzet verhogen door middel van een branchespecifieke oplossing voor abonneebeheer. Snel nieuwe mediaproducten introduceren in verschillende bedrijfsonderdelen met een correcte afhandeling van B2C-transactiepieken en de complexiteit van B2B-sales.

GoMediaTM OTT Streaming: Een volledige nieuwe oplossing voor abonneebeheer om de OTT/media/videostreaming-markten te betreden. Bestaande, gecompliceerde facturerings- en betalingsmodellen met betaling achteraf transformeren naar eenvoudigere, digitale prepaid-services.

GoMediaTM Lifecycle: Digitaal transformeren om de volledige omnichannel levenscyclus van klanten te beheren met een end-to-end geïntegreerd cloud CRM/BSS-platform voor B2C- en B2B-bedrijven.

GoMediaTM Commerce: Eenvoudig grote aantallen, anonieme e-commercetransacties met eindgebruikers toevoegen, met gebruiksscenario's met reclame vooraf, bundeling en prijsmogelijkheden voor B2C-, D2C- en B2B-abonnees.

Over Vlocity

Vlocity is een toonaangevende leverancier van branchespecifieke cloud- en mobiele software die digitale transformatie stimuleert voor de grootste bedrijven ter wereld. Vlocity is een winnaar van Forbes Cloud 100 in 2018 en 2017 en is een pionier op het gebied van "industry cloud" die is gebouwd in samenwerking met Salesforce, 's werelds grootste CRM-leverancier. De industry cloud-software van Vlocity verhoogt de flexibiliteit, operationele efficiëntie en eenvoud tegen lagere eigendomskosten voor het bedrijf. De industry cloud-software van Vlocity transformeert klantgerichte processen en stimuleert innovatie in de sectoren communicatie, media en entertainment, energie en nutsbedrijven, verzekeringen, gezondheid en overheid. Vlocity hecht waarde aan vertrouwen, transparantie en transformatie en maakt zo het succes van klanten, partners en medewerkers mogelijk.

Wordt nu Vlocity certified. Volg ons @vlocity. Ga voor meer informatie naar www.vlocity.com

© 2019. Vlocity, Inc. Alle rechten voorbehouden. Vlocity en het Vlocity-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Vlocity, Inc. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve houders. Salesforce en andere zijn handelsmerken van salesforce.com, Inc.

MEDIACONTACT:
Andrew Keleher, Vlocity
akeleher@vlocity.com  | +4407795046956

Dave Reddy, Big Valley Marketing voor Vlocity
dreddy@bigvalley.co  | +1 650.868.4659