Appian integreert snelle en kosteloze Google AI voor klanten

Appian AI voegt no-code/no-fee Artificial Intelligence van Alphabet Cloud Platform Services toe aan elke applicatie

AMSTERDAM, The Netherlands, May 14, 2019 (GLOBE NEWSWIRE) -- Appian kondigt vandaag de beschikbaarheid van Appian AI aan: een snelle én kosteloze manier voor Appian-klanten om de beste Artificial Intelligence (AI) mogelijkheden toe te voegen aan elke applicatie die is ontwikkeld op het Appian-platform. De initiële AI-diensten worden mogelijk gemaakt door Alphabet Cloud Platform en zijn inbegrepen bij het Appian-platform; extra kosten kunnen van toepassing zijn bij verhoogd gebruik.

Hoogwaardige bedrijfsapplicaties die de mogelijkheden van AI integreren in menselijke workflows, zoals beeldherkenning en sentimentanalyse, kunnen helpen om de klantervaring te transformeren, de interne bedrijfsvoering te optimaliseren en de kosten te verlagen. Het ontwikkelen van zulke applicaties kan echter ingewikkeld en kostbaar zijn.

Appian AI maakt AI simpel en praktisch voor Appian klanten. Appian's no-code Connected System integratie maakt het creëren van door AI aangestuurde zakelijke apps eenvoudig. Als aanvulling op  ‘drag-and-drop’ compositie,  elimineert  Appian de complexiteit van het afsluiten van een contract met Alphabet als een third-party provider, het inschatten van de juiste financiering en het gebruiken van de Alphabet Console voor het beheer van beveiliging, projecten en serviceaccounts.

 "We willen iedereen een kosteloze en eenvoudige manier bieden om AI te gebruiken in al hun bedrijfsapplicaties", zegt Medhat Galal, Vice President Software AG Development bij Appian. "Wij maken een link aan naar de AI-services van Alphabet en onze klanten kunnen gelijk van start. Bovendien nemen wij de volledige kosten in de gratis fase van Appian AI op ons, waardoor de klant alleen nog maar hoeft na te denken over welke diensten hij nodig heeft om zijn bedrijfsuitdaging op te lossen".

Appian AI bouwt voort op de visie en architectuur van Appian's “Connected Systems” die eerder dit jaar is aangekondigd. De architectuur van Appian's low-code platform maakt Appian de centrale dirigent van een groeiend ecosysteem van third-party applicaties en diensten die geïntegreerd zijn door middel van no-code plug-ins.

Appian AI-diensten bevatten:

  • Alphabet Translate API – inclusief  Language Detection en Translation Services
  • Alphabet Vision API - waaronder Label Detection, Optical Entity Recognition (OCR) en verbeterde OCR services
  • Alphabet Natural Language - waaronder Entity Recognition, Sentiment Analysis, Syntax Analysis en Content Classification services
  • Soepel opstarten en directe toegang tot alle Appian Cloud- en on-premise klanten
  • Volledige Alphabet Console administratie en beheer door Appian
  • Alphabet Cloud Storage ter ondersteuning van deze diensten

Appian zorgt ervoor dat de benodigde projectstructuur, beveiliging en opslag voor elke klant beschikbaar is, met volledige traceerbaarheid. Aanvragen voor Appian AI-diensten en het beschikbaar stellen van accounts kunnen gedaan worden via de online Appian Community.

Over Appian
Appian biedt een low-code ontwikkelingsplatform dat de creatie van krachtige bedrijfsapplicaties versnelt. Veel van 's werelds grootste organisaties gebruiken Appian-applicaties om klantervaring te verbeteren, operational excellence te bereiken en risicobeheer en compliance wereldwijd te vereenvoudigen. Ga voor meer informatie naar www.appian.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Appian PR EMEA Contact & Country Emails
Cindy Cheng
Sr. Director of Marketing Communications, EMEA
pr.nl@appian.com