Tankpas wordt Ease2pay Tankapp

Ease2pay lanceert vandaag de eerste zakelijke tank app van Nederland. Zakelijke rijders kunnen vanaf nu met een app voor brandstof en parkeren betalen. De tank app wordt de vervanging van de traditionele tankpas en maakt het tankproces sneller en gemakkelijker. Daarnaast biedt het in de toekomst ook de mogelijkheid om te betalen voor wasstraten en shop aankopen.   


Oliemaatschappijen en pomphouders zijn enthousiast doordat het leren kennen en binden van je klant via deze app gemakkelijker wordt. Zo kan je via de tank app communiceren met de klant over nieuws, acties en aanbiedingen. Ook is de kans op pasfraude kleiner, wordt het debiteurenrisico teruggebracht en worden de handelingen rondom de uitgifte van plastic kaarten weggenomen. Tamoil Nederland was in 2016 het eerste netwerk in Europa dat begon met Mobiel tanken en is nu ook weer één van de innovators die de app inzet om zakelijke klanten gemak te bieden.   

Hoe meldt men zich aan voor de app?
De tank app is eenvoudig te bemachtigen. Elke zakelijke klant kan zich in een paar minuten zelf online aanmelden. De enige handeling die men dient uit te voeren is een account aanmaken, een borg te storten via iDEAL en vervolgens de app downloaden. Daarna kan men direct tanken. Via automatische incasso wordt de borg vanzelf weer aangevuld en kan je gewoon blijven tanken.

Hoe werkt het op locatie?
Ook op locatie biedt de app extra gemak. Het werkt namelijk heel eenvoudig: na aankomst bij het tankstation selecteert men de pomp en betaalt men met de app. Aan het einde van de maand ontvangt het bedrijf een fiscus-proof verzamelfactuur. De tank app is te gebruiken in heel Nederland bij al meer dan 650 stations. Naast tanken, kun je met dezelfde app ook straatparkeren in 140 Nederlandse steden. Zo komen alle tank- & parkeertransacties ook nog eens samen in de boekhouding van het bedrijf.

Einde persbericht.

-----------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie

Over Ease2pay

Ease2pay is een disruptieve betaaldienst die betalen goedkoper wil maken voor consumenten en winkeliers. Zo is Ease2pay bijvoorbeeld de enige gratis parkeerapp, de gebruiker betaalt geen transactiekosten. Het transactieplatform maakt van iedere smartphone een pinterminal: de app laat consumenten in één handeling bestellen, betalen en sparen zonder gebruik te maken van kassa’s of pinterminals.

------------------------------------------

Rotterdam, Nederland, 14 mei 2019

Verdere informatie:        EASE2PAY N.V., Jan Borghuis, Tel. 010 3074619
Corporate website:        www.ease2paynv.com

 

Bijlage