Nieuwe opties Accell Group verhandelbaar

Accell Group N.V. maakt bekend dat per vandaag de handelsmogelijkheden in het aandeel Accell Group verder worden verruimd met de introductie van een nieuw type optie op het aandeel. Deze zogeheten Spotlight Opties, vandaag gelanceerd door Euronext Amsterdam voor zes in Amsterdam genoteerde ondernemingen, bieden beleggers een aanvullende beleggingsmogelijkheid in met name mid- & smallcaps. In maart van dit jaar trad Accell Group toe tot de Midkap-index ( AMX ) van Euronext Amsterdam .

De Spotlight Opties hebben korte looptijden van 1, 2 en 3 maanden. Euronext Amsterdam richt zich, op basis van vraag vanuit de markt, in eerste instantie op de ontwikkeling van nieuwe optieklassen voor de Amsterdamse en Brusselse derivatenmarkt. Euronext krijgt daarbij ondersteuning door een unieke combinatie van liquiditeitsverschaffers en brokers.

Het aandeel Accell Group is sinds 1998 genoteerd aan Euronext Amsterdam en maakt vanaf maart 2014 deel uit van de Amsterdamse Midkap-index ( AMX ). De omzet van Accell Group is op basis van autonome groei en acquisities gestegen van € 149 miljoen in 1998 naar € 849 miljoen in 2013.