Analisten rekenen op recordjaar RF Industries

Morgen presenteert het Amerikaanse RF Industries haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het huidige boekjaar komt de omzet van het bedrijf uit volgens de analisten uit op 86.57 miljoen dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar zodoende het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is beperkt meer dan de opbrengsten over 2022 toen de omzet 85.25 miljoen dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten RF Industries in beeld plus taxaties 2023

historische koersen

Onderaan de streep rekenen de meeste analisten op een nettowinst van 4 miljoen dollar. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een winst per aandeel van 30 cent. De koerswinstverhouding komt zodoende op 15.17 te liggen.

De meeste analisten gaan er vanuit dat het concern geen dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividend van de elektronicabedrijven ligt op een prima 3.17 procent. Het is de verwachting dat het bedrijf op cent een interim-dividend van 2 cent uit zal gaan keren.

De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 45.77 miljoen dollar.

Het is de verwachting dat het bedrijf op cent een interim-dividend van 2 cent uit zal gaan keren.

De voorbije vrijdag sloot het aandeel op 4.55 dollar.

Koershistorie RF Industries van 2007 tot 2023

historische koersen rfindustries

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.