Omzetdaling Altria Group aldus consensus analisten, fors dividend

Altria Group komt morgen met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Over 2023 komt de omzet van het bedrijf uit volgens de analisten uit op 21.03 miljard dollar. Dit is fors minder dan de omzet over 2022 toen het bedrijf 25.1 miljard dollar binnen kreeg.

Historische omzetten en resultaten Altria Group in beeld plus taxaties 2023

aandelenkoers

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 9.01 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 5.05 dollar over. De koers/winstverhouding komt hiermee op 9.24 te liggen.

Fors dividend Altria Group

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 3.84 dollar. Altria Group 's dividendrendement komt neer op 8.23 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de tabaksbedrijven levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 3.46 procent op. Het is de verwachting dat het bedrijf op cent een interim-dividend van 94 cent uit zal gaan keren.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 85.09 miljard dollar.

Historische beurskoersen Altria Group

aandelenkoers altriagroup

Het aandeel koerstte maandag op een slotstand van 46.67 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.