Spirit Airlines start gesprekken met JetBlue over overnamebod

  • Spirit Airlines (NYSE:SAVE) zei dat het van plan is om met JetBlue (NASDAQ:JBLU) in gesprek te gaan nadat het van mening was dat het contante bod van $ 33 per aandeel waarschijnlijk zou kunnen leiden tot een "superieur voorstel" over Frontier Communications 's (NASDAQ:ULCC) aandelen en contante deal.
  • Spirit (SAVE) blijft gebonden aan de voorwaarden van de fusieovereenkomst met Frontier Communications (ULCC), en de raad van bestuur van Spirit heeft niet vastgesteld dat het voorstel van JetBlue in feite een superieur voorstel is zoals gedefinieerd in de fusieovereenkomst met Frontier Communications , volgens een uitspraak.
  • JetBlue bood dinsdag $ 33/aandeel in contanten voor Spirit Airlines, wat het beschreef als een premie van 37% op Frontier Communications 's (NASDAQ:ULCC) aandelen- en contante deal met Spirit die in februari werd aangekondigd.
  • Frontier Communications (ULCC) zei dinsdag dat een combinatie van JetBlue en Spirit de tarieven zou verhogen en de vluchtopties zou beperken, meldde Bloomberg, daarbij verwijzend naar een e-mail van de luchtvaartmaatschappij. Frontier Communications zei niet of het van plan was zijn bod op Spirit te verhogen.