Motorola Solutions neemt TETRA Ireland Communications over

 • Motorola Solutions (MSI) heeft TETRA Ireland Communications overgenomen, leverancier van de Ierse National Digital Radio Service.
 • TETRA Ierland levert missiekritieke spraak- en datalandmobiele radiocommunicatie aan duizenden eerstehulpverleners en eerstelijnswerkers van nationale veiligheids- en handhavingsinstanties, gezondheids- en hulpdiensten, openbare nutsbedrijven en vrijwilligersorganisaties in het hele land.
 • De investering in TETRA Ierland toont de toewijding van Motorola Solutions aan de groei van zijn wereldwijde Managed & Support Services-activiteiten.
 • Transactievoorwaarden blijven geheim.

  Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit Chicago op 8.76 miljard dollar. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2021 toen het concern 8.17 miljard dollar verdiende.

  Historische omzetten en resultaten Motorola Solutions in beeld plus taxaties 2021

  financiële analyse

  Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 1.71 miljard dollar. Over dit jaar ligt de consensus van Motorola Solutions 's resultaat per aandeel op een winst van 9.85 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 21.85.

  Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 3.08 dollar. Motorola Solutions 's dividendrendement ligt dus op 1.43 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de telecommunicatiebedrijven ligt op een relatief royale 4.01 procent.

  De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 36.45 miljard dollar. 17

  Het aandeel staat om 17.23 0.59 procent lager op 215.19 dollar.

  Historische koersen Motorola Solutions

  financiële analyse motorolasolutions

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.