Analisten verwachten over 2021 stijgende omzet Ferrari

Morgen presenteert het Amerikaanse Ferrari haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van het concern uit Maranello over dit jaar komt uit op 4.27 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is fors meer dan de omzet over 2021 toen de omzet 3.46 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Ferrari in beeld plus taxaties 2021

fundamantele data

Ferrari Australie ©

Ferrari
Ferrari


Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 796 miljoen dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 4.25 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op een zeer royale 55.8 uit.

De consensus van het dividend ligt op 1.15 dollar per aandeel. Ferrari 's dividendrendement komt neer op 0.48 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de automobielproducenten ligt op een relatief royale 2.78 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 43.94 miljard dollar. 34

Het aandeel sloot vrijdag op 237.17 dollar.

Historische koersen Ferrari afgelopen 10 jaar

fundamantele data ferrari

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.