JinkoSolar bouwt ingots en waferfaciliteit van $ 500 miljoen in Vietnam

 • JinkoSolar (NYSE:JKS) zegt van plan te zijn $ 500 miljoen te besteden aan de bouw van een monokristallijne productiefaciliteit voor ingots en wafels in Vietnam, omdat het de stabiliteit van zijn wereldwijde toeleveringsketen wil waarborgen.
 • JinkoSolar zegt dat het is begonnen met het werk aan de fabriek, die naar verwachting een jaarlijkse capaciteit van 7 GW zal hebben om de overzeese productiestabiliteit te ondersteunen.
 • Het bedrijf zegt dat het project begin dit jaar goedkeuring heeft gekregen van de lokale overheid van de provincie Qu?ng Ninh en verwacht de nieuwe fabriek in het eerste kwartaal van 2022 te kunnen exploiteren.
 • JinkoSolar zei onlangs dat haar winsten en marges zijn geschaad omdat sommige van haar zonnepanelen worden tegengehouden door de Amerikaanse douane.

  De omzet van het bedrijf uit Shangrao over dit jaar komt uit op 6.09 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is fors minder dan de omzet over 2021 toen de omzet 35.13 miljard dollar bedroeg.

  Historische omzetten en resultaten JinkoSolar Holding Co Ltd in beeld plus taxaties 2021

  aandelenanalyses

  Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 153 miljoen dollar. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 2.99 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 15.02 te liggen.

  Dividenduitkeringen worden van het concern niet verwacht. Het doorsnee dividendrendement van de metaalproducenten ligt op een aantrekkelijke 1.65 procent.

  Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 8.04 miljard dollar. -6

  Om 16.25 staat het aandeel 0.36 procent hoger op 44.92 dollar.

  Historische beurskoersen aandeel JinkoSolar Holding Co Ltd

  aandelenanalyses jinkosolarholdingcoltd

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.