Aandeel AT&T aan kop qua Amerikaanse dividendaandelen

Beleggers in het aandeel AT&T kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel AT&T tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. De consensus van het dividend ligt op 2.08 dollar per aandeel. AT&T 's dividendrendement ligt dus op 7.45 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de vaste lijn communicatiebedrijven levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 6.24 procent op.

Historische dividendrendementen AT&T

Morgen komt het Amerikaanse AT&T met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2021 komt de totale omzet van het bedrijf uit Dallas volgens de analisten uit op 174.39 miljard dollar. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2021 toen de omzet 171.76 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten AT&T in beeld plus taxaties 2021

beurskoers

AT&T Den Haag ©

AT&T
AT&T


De analisten gaan voor 2021 uit van een nettowinst van 22.84 miljard dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 3.17 dollar. De koers/winstverhouding komt hiermee op 8.8 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 202.47 miljard dollar. -1

Historische beurskoersen AT&T

beurskoers at&t

Om 1.00 staat het aandeel 0 procent lager op 27.91 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.