Nikola kondigt samenwerking aan voor het verkoop- en servicedealernetwerk

  • Nikola (NASDAQ: NKLA) zegt dat het de eerste stap zet bij het opstellen van een landelijk plan voor de verkoop van klasse 8 vrachtwagens en servicedekking in samenwerking met RIG360 Service Network.
  • Het bedrijf werkt samen met RIG360 aan een netwerk van service- en onderhoudscentra voor zware vrachtwagens en is van plan om verkoop- en serviceproducten te leveren aan commerciële klanten op meer dan 65 RIG360-dealerlocaties in het zuidoosten, middenwesten en noordoosten van de Verenigde Staten. Staten.
  • Van de RIG360-dealers wordt verwacht dat ze Nikola-klanten marktleidende verkoop en service bieden en hen helpen de operationele efficiëntie en de uptime van het voertuig te maximaliseren. "We verwachten dat deze associatie een integrale rol zal spelen bij het bevorderen van Nikola's emissievrije verkoop van voertuigen en de algemene acceptatie in de industrie door zekerheid te bieden over betrouwbaarheid en ondersteuning gedurende de levensduur van onze producten", aldus het bedrijf.
  • Nikola en RIG360 verwachten de distributieplannen en overeenkomsten in de komende maanden af ​​te ronden om klanten volledig te ondersteunen bij de verkoop en service van de Nikola Tre BEV die later dit jaar gelanceerd zal worden.