Omzetdaling Grammer aldus consensus analisten

Grammer publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Amberg over dit jaar ligt volgens de analisten op 1.66 miljard euro. Dit is vrij beperkt minder dan de omzet over 2020 toen het concern 1.71 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Grammer in beeld plus taxaties 2020

koersdata

De analisten gaan voor 2021 uit van een nettoverlies van 67 miljoen euro. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een verlies per aandeel van 4.9 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op -4.53 te liggen.

Ondanks het verwachte verlies zal het bedrijf waarschijnlijk wel een dividend uitkeren. De consensus van het dividend ligt op 5 cent per aandeel. Het dividendrendement komt hiermee op 0.23 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de automotive bedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 0.71 procent op.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 278.62 miljoen euro. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf maart vorig jaar staat het aandeel maar liefst 22 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 13 en de 26 euro.

Historische beurskoersen aandeel Grammer

koersdata grammer

Klikt u hier voor dividend aandeel Grammer. Om 10.05 stond het aandeel 0.45 procent lager op 22.2 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.