Analisten verwachten over 2021 dalende omzet Vossloh

Morgen zal het Duitse Vossloh haar resultaten over het vorige kwartaal publiceren. De omzet van het bedrijf uit Werdohl over dit jaar komt uit op 872.5 miljoen euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2020 toen het bedrijf 916.4 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Vossloh in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyses

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 18 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 1.04 euro verwacht. De koerswinstverhouding komt zodoende op 39.62 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 67 cent. Het dividendrendement komt hiermee op 1.63 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de transport & logistieksector ligt op een magere 1.39 procent.

Meest recente koersdoelen rond de 46 euro

De laatste 3 adviezen voor het transport-logistieke bedrijf zijn afkomstig van Kepler Capital Markets, Berenberg en Independent Research.

De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 657.86 miljoen euro. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf maart vorig jaar staat het aandeel maar liefst 62 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 24 en de 46 euro.

Historische koersen Vossloh

aandelenanalyses vossloh

Klikt u hier voor dividend aandeel Vossloh. Om 13.44 staat het aandeel 0 procent lager op 41.2 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.