Analisten verwachten over 2021 dalende omzet Leoni

Morgen zal het Duitse Leoni met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. Over dit jaar komt de verdient het bedrijf uit Nuremberg volgens de analisten uit op 4.11 miljard euro. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2020 toen het concern 4.85 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Leoni in beeld plus taxaties 2020

koersgrafieken

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettoverlies van 226 miljoen euro. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een verlies per aandeel van 6.9 euro over. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op -1.83.

De consensus van de analisten luidt dat het concern geen dividenden uit zal gaan keren. Het doorsnee dividendrendement van de kabel en telecomsector ligt op een nihile 1.15 procent.

De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 412.61 miljoen euro. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds maart vorig jaar staat het aandeel maar liefst 111 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 4 en de 15 euro.

Historische beurskoersen Leoni

koersgrafieken leoni

Klikt u hier voor dividend aandeel Leoni. Om 11.00 staat het aandeel 0.55 procent lager op 12.63 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.