CrowdStrike voltooit overname van Humio voor ~ $ 400 miljoen

  • CrowdStrike Holdings (Nasdaq: CRWD), een leider in door de cloud geleverde bescherming van endpoints en cloudworkloads, heeft de overname afgerond van Humio, een toonaangevende leverancier van high-performance cloudlogbeheer en observatie-technologie.
  • "We zijn verheugd om het Humio-team te verwelkomen bij CrowdStrike terwijl we onze krachten bundelen om inbreuken te stoppen, onze Security Cloud vooruit te helpen en ons vermogen uit te breiden om gevallen van niet-beveiligingsgebruik aan te pakken", aldus George Kurtz, mede-oprichter en CEO officier van CrowdStrike.
  • Humio verbetert het vermogen van CrowdStrike om echte klantproblemen op te lossen met zijn cloud-native platform door indexvrije data-opname en analysemogelijkheden toe te voegen voor zowel data van eigen als van derden. Met de overname van Humio kan CrowdStrike zijn XDR-mogelijkheden versnellen naar cloud-snelheid, waardoor de industriestandaard voor moderne XDR opnieuw wordt gedefinieerd.
  • Mede-oprichter en CEO van Humio, Geeta Schmidt, mede-oprichter en CTO, Kresten Krab Thorup, en mede-oprichter en hoofdingenieur, Christian Hvitved, behoren tot de belangrijkste medewerkers die bij CrowdStrike komen.
  • CrowdStrike betaalde ongeveer $ 352 miljoen in contanten (na aftrek van verworven contanten) en $ 40 miljoen aan aandelen en opties, onder voorbehoud van onvoorwaardelijke voorwaarden, om Humio te verwerven.