Extreem hoog dividend aandeel Campbell Soup

Beleggers in het aandeel Campbell Soup kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Campbell Soup nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1.47 dollar verwacht. Campbell Soup 's dividendrendement komt hiermee uit op 3.23 procent. Het gemiddelde dividend van de voedingsbedrijven ligt op een schamele 0.94 procent.

Historische dividendrendementen Campbell Soup

Campbell Soup gaat morgen haar cijfers over het voorbije kwartaal bekend maken. De omzet van het bedrijf uit Camden over dit jaar komt uit op 8.43 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is licht minder dan de omzet over 2020 toen de omzet 8.69 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Campbell Soup in beeld plus taxaties 2020

beurskoers

De analisten rekenen voor 2021 op een nettowinst van 916 miljoen dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 3.03 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende op 15.01 te liggen.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 13.69 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel 4 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 41 en de 58 dollar.

Historische koersen Campbell Soup voorbije 10 jaar

beurskoers campbellsoup

Klikt u hier voor dividend aandeel Campbell Soup. Om 20.47 staat het aandeel 0.55 procent hoger op 45.48 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.